Taurus Demon
taurus-demon.jpg

Pálya

Undead Burg

Életerő és lelkek

Életerő Lelkek
NG 1,215 1,000 soul
NG+ ? 5,000 soul

Gyengéi

Nagyon érzékeny a villamos energiára, illetve a tűzre.

Támadási mintái

Előre kitörés, amikor egy bizonyos távolságra megközelítettük, ez elől könnyen kitérhetünk egy visszagurulással.

Támadás Sérülés okozása Támadás típusa Kivédés Követés Gyorsaság
Óriás suhintás 315 (PHY) Normál Nincs Mindkettő Közepes
Ugró csapás 349 (PHY) Normál Nincs Mindkettő Közepes
Gyors talaj döfés 315 (PHY) Normál Nincs Egyiksem Közepes
Álló csapás 315 (PHY) Normál Nincs Egyiksem Közepes

Stratégiák

A Taurus démonnal egy hosszú és keskeny várfalon fogunk találkozni. Mindenképp szedjük le először a két íjászt a torony tetején, ahová egy létrán fel tudunk menni.

Firebomb-os technika (Tűzbombák)

Szükséges 10-15 tűzbomba. Miután megöltük a toronyban az íjászokat és ha közelmegyünk a második toronyhoz, meg fog jelenni a Boss, másszunk fel, és mielőtt felugorna hozzánkk tartani fog egy szünetet, ekkor dobjuk rá a bombát (1-2 db). Mikor felugrik, mi gyorsan másszunk le, DE NE szálljunk le a létráról, ő is le fog jönni, ahogy lejön mi másszunk vissza. Megint rádobjuk a bombát és igy ismételjük.

Torony stratégia

Miután megöltük a toronyban az íjászokat és a Boss is megjelent, másszunk fel a toronyba megint, mielőtt felugorna fog tartani egy rövid szünetet, ekkor ugorjunk rá és közben nyomjuk az R1. Ekkor egy speciális támadást hajtunk végre, ez a ráugrós támadás, vagy angolul plunge. Utánna fussunk be középre a várfalon, ezzel elcsaljuk, majd fussunk vissza a létrás toronyhoz, mászunk fel a toronyba és ismételjük ezt a ráugrós technikát addig, amig meg nem hal.

Nyilas stratégia

Szükséges kb. 100 nyilvessző. Ugyanaz mint a tűzbomba, csak kicsit nehezebb, mert nehezebb befogni, sőt nem is jó ha célozni akarjuk, csak lőni kell.

Egyszerű közelharci stratégia

Szükséges egy jó pajzs, 100% -os blokkolással és egy jó közelharci fegyver. Miután megöltük a toronyban az íjászokat, menjünk a várfal közepéig, hogy a Boss megjelenjen. Menjünk nagyon közel hozzá, úgy tünik van egy vak folt a lábai között, ahol nem tud sebezni minket, még a lába között is át lehet néha sétálni a támadása idején. Így hátúlról könnyebben meg tudjuk ütni. Fontos, hogy a pajzsot folyamatosan tartsuk magunk elött.

Szuper könnyű / béna stratégia

Először szedjük le az íjásszokat. Menjünk a várfal közepe felé, és legyünk figyelmesek baloldalt a várfal hiányára. Álljunk pont ide a lyuk elé, és várjuk meg, hogy a démon leüssün minket a mélybe! Ezzel persze egyből meghalunk, de itt jön a csavar: a démon követni fog minket a szakadékba, és ezzel ő is el fog halálozni, amiért meg is kapjuk a lelkeket, meg a feliratot hogy legyőztük :)