Siegmeyer of Catarina
siegmeyer-of-catarina.jpg

Leírás

Siegmeyer of Catarina egy NPC, akivel számos helyen összefuthatunk a játék során (bizonyos események elérése során), ezzel hozzáadva egy érdekes mellékszálat a játék történetéhez. Tehát ha érdekelnek minket a játékon belüli mendemondák, és az ehhez kapcsolódó szereplők, jó ötlet követni az ő és a lányának, Sieglinde -nek, a történetét.

Sztorivonal

Ez a táblázat időrendi sorrendben van: Siegmeyer a következő helyeken lesz megtalálható, ha szigorúan követjük a történetvonalát.

Helyszín Állapot Ajándék tőle Megjegyzés Kötelező találkozás
Sen's Fortress (kivül) Kezdő helyszín Nincs "Still closed.. Still closed. Mmmm." Nem
Sen's Fortress Ha mindkét harangot megkongattuk Nincs Siegmeyer egy szikla peremény lesz, ahol az első leguruló kőgolyóval találkozunk. Igen (csak ha nem beszéltünk vele az erőditmény elött)
Anor Londo Miután legyőztük az Iron Golem -et és beszéltünk vele és eltávolítottuk a kőgolyókat az útból, bemegy a Silver Knights -okkal szomszédos szobába, ahol a lépcsők felfelé vezetnek még egy lovaghoz Tiny Being's Ring Igen
Firelink Shrine Miután kiszabadítottuk Anor Londo -ban Emit Force, ha Igen -nel válaszoltunk Megkérdezi, hogy mi kongattuk-e meg a két harangot. Válaszoljunk igennel, ahhoz, hogy megkapjuk az ajándékat. Igen
Blighttown Miután beszéltünk vele Firelink Shrine -ban Pierce Shield, ha adunk neki 3 Purple Moss Clumps -ot Igen (talán még megengedett, hogy először Sieglinde -t a kristály gólemből kiszabadítsuk a The Duke's Archive pályán)
Lost Izalith Mikor legelőször lépünk be a területre Speckled Stoneplate Ring / Nincs Abban a teremben lesz, amiben a leomlós talaj van, és beleesünk egy verembe négy Chaos Eater társaságához. Ha harmadszor is beszélünk vele, Siegmeyer be fog urgrani a verembe. Megkapjuk a gyűrűt ha a négy Káoszevőt megöljük, mielött Siegmeyer beugrana, ebben az esetben nem fog megjelenni Ash Lake -en. Ha legalább egy Chaos Eater -t élve hagyunk mielött Siegmeyer leugrana, megnyitva hagyja az Ash Lake eseményt. Igen
Ash Lake -ben az első tábortűznél Ha túléljük a Lost Izalith -i csatát 50% vagy több életerővel, és végigvittük a sztorivonalat a lányával, Sieglinde -vel is Titanite Slab, Sieglinde adja nekünk Az utolsó történeti eseménye Nem

Dobja

- Humanity
- Speckled Stoneplate Ring (ha követjük a sztoriszálat mindenképp megkapjuk)

Megjegyzések

- A neve valószínüleg német eredetű. A Sieg a nevében a győzelmet jelentheti, és ehhez kapcsolódik a sűrűn előforduló Meier név, amely nemesi földesúr származásra utalhat.
- A páncelszettje, a Catarina Set, megvásárolható a Crestfallen Merchant árustól Sen's Fortress -ben.
- Annak ellenére, hogy Lost Izalith -ben merészen beleugrik a méregárokba, úgy tűnik hogy ellenálló a méreggel szemben. A játék logikájának ellenére, Siegmeyer nem lesz mérgezett, ezen kár is aggódnunk. Elővigyázatosság a Soothing és a Bountiful Sunlight varázslatokkal kapcsolatban nem szükségesek.